Leta i den här bloggen

söndag 6 mars 2011

Black Label Society på halvfart

I fredags drog jag och grannen Ronney ner till Göteborg för att lyssna på The Black Label Society på Trädgårn. Förutsättningarna fanns för en riktigt bra konsert av Zakk Wylde och hans band. Kvällen började OK med ett för mig helt okänt band som kunde ha varit riktigt bra om de droppat sologitarristen som varn en orgie i löjliga poser, lägg därtill att det mediokra ljudet gjorde att han gitarrspelande endast hördes sporadiskt så fattar ni själva. Namnet? Tror det var Godside eller något liknande, så engagerad var jag...
Efter uppvärmningen var det sedan dags, Black Label Society klev upp på scenen och började ganska bra, men snart började konserten tappa i intensitet, och när Zakk Wylde gav sig ut på ett 10-minuters gitarrsolo dog hela konserten. Bandet försökte sedan få fart på spelningen igen, men det tände egentligen inte till förrän Black Label Society bjöd på "Stillborn" som sista låt, men det var så dags det. Ändå känns det som om "Stillborn" räckte för att rädda konserten från att ha varit direkt dålig.
Det märktes också tydligt på bandet att de nog kände att det inte var deras bästa konsert. Något extranummer var inte att drömma om utan Zakk Wylde och gänget tackade för sig direkt efter "Stilborn" och klev ut i logen.
OK men inte mer får nog bli sammanfattningen av konserten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar