Leta i den här bloggen

tisdag 15 mars 2011

Pacific Highway nästa för Dan Magnusson

Till helgen packar Dan Magnusson sina trumpinnar och drar västerut. "Men det är ingen nöjesresa - det är bara jobb" säger Dan Magnusson och flinar när han berättar om miniturnén han ska göra tillsammans med Seasick Steve uteefter Pacific Highway på den amerikanska västkusten.
Först väntar några dagars repande, med en och annan timme ledigt, innan turnén startar på Wonder Ballroom i Portland, Oregon den 31 mars. Därefter drar duon söderut mot Kalifornien och San Francisco där de uppträder på Slim's 4 april, så det bör inte vara någon risk för att herrarna åker dit för fortkörning. Redan dagen efter spelar de sedan på Blank Club i San José. Miniturnén avslutas sedan på Bootleg Theater i Los Angeles 7 april och några dagar senare sitter Dan Magnusson på planet hem till Sverige.
I sommar kommer de också att spela på Isle of Wight Fest på Isle of Wight (11/6), Larmer Tree Fest, Salisbury (17/6), Goldcoast Oceanfest, Croyde Bay (18/6) samt Cropredy Fest, Oxfordshire (12/8), men man kan nog lugnt räkna med att det kommer att bli en hel del datum till under sommaren.

Dan Magnusson drar till Kalifornien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar